Újabb képeken a Samsung Galaxy S5 mini

0 1,142

Mint az már várható volt a Samsung részéről, ha kiadnak egy Galaxy modellt, úgy azt rövidesen, pár hónapon belül követi egy kisebb, a csúcsmobil nevével fémjelzett középkategóriás modell is. Ez a Mini. Természetesen a Samsung Galaxy S5 Mini okostelefon is hamarosan megérkezik majd a piacra, melyről most úgy tűnik, hogy pár leleplező fotó is készült a SamMobile jóvoltából.

A Galaxy S5 Mini várható tulajdonságaira is fény derült, melyből kiderült, hogy nem is lesz középkategóriás a készülék, sokkal inkább a felsőkategóriás okosmobilok között lehetne a helye.

A Galaxy S5 Mini ugyanis várhatóan a nagytestvérhez képest ugyanúgy megkapja majd az ujjlenyomat-olvasót és a beépített pulzusmérőt is, mely a többi gyártó hasonló árfekvésű készülékében egyáltalán nem található meg, így avanzsálódhat a Galaxy S5 Mini egy igazi egyeduralkodóvá a hasonló árkategóriájú telefonok között.

A hardveres elemek mellett nagyon úgy tűnik, hogy szoftveres oldalon is tartalmazni fogja majd a készülék a csúcsmodell paramétereit, hiszen várhatóan az energiatakarékos, akkukímélő módot és egyéb nyalánkságokat is beépíti a Samsung az új eszközbe. A piacra kerülésről és megjelenésről azonban még nincs pontos információ.

A Samsung Galaxy S5 Mini várható tulajdonságai az alábbiak lesznek:

– 4,5″-es érintőkijelző, 1280×720 pixel felbontású Super AMOLED panel
– 2 megapixeles elő- és 8 megapixeles hátlapi kamera
– Videorögzítés: FullHD – 1080p 30fps
– Négymagos 1,4 GHz-es processzor, Mali-400MP4 GPU, Samsung Exynos 3470 SoC
– 1,5 GB RAM, 16 GB háttértár, microSD foglalat
– Google Android 4.4.2
– Pulzusmérő és ujjlenyomat-olvasó
– Csepp- és porálló kialakítás

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá