We Try Budapest: nem vicc, ajándék 10 ezer forinthoz juthatsz pillanatok alatt

0 954

Tételezzük fel, hogy valaki a kezedbe nyom 10 ezer forintot azzal az utasítással, hogy költsd el az egészet legfeljebb másfél hónap alatt. Te mihez kezdenél az összeggel? Elmennél bulizni? Esetleg vacsoráznál valami finomat? Vagy az egészet jótékony célra fordítanád? Nos, ez nem elméleti kérdés: a We Try Budapest keretén belül megmutathatod, hogy mennyire kreatívan tudsz elverni 10 ezer forintot.

A We Love Budapest és a MasterCard egy hazánkban eddig nemigazán látott promóciót hozott össze. Összesen 500 szerencsés kap 10 ropit, hogy elköltse arra, amire szeretné. Persze vannak szabályok, amit mindenkinek be kell tartania, de ezek könnyedén abszolválhatóak, így az élményfaktor egy cseppet sem romlik. Ezekről az alábbi linken tudsz tájékozódni.

A szervezők legfontosabb kérése, hogy minimum három különböző PayPass élményben legyen részed, melyekről beszámolsz Facebookon, Twitteren, Instagramon vagy bármilyen internetes oldalon. Lehet kép, videó, mondat vagy akár egy egész regény, a legfontosabb, hogy írd le: mit vásároltál és milyen gyorsan. Mi például vettünk egy nagyon menő Spongyabobos jégkrémet, ami még mosolygott is mindaddig, amíg kegyetlen trancsírozással fel nem faltuk.

Mivel e poszt szerzője is bekerült az 500-ak elit csapatába, így az elkövetkezendő pár napban több cikket is olvashattok arról, hogy mi pontosan mire költöttük el a pénzt. Ha pedig Te is kedvet kaptál a játékhoz, akkor ne habozz, jelentkezz az alábbi űrlap segítségével, ugyanis vannak még kiadó helyek tudtunkkal.

Amennyiben pedig Instagramon használod a #wetrybudapest hashtaget, akkor a képed megjelenik az SWorld.hu jobb oldalán lévő boxban, így fotóidat akár 100 ezer ember láthatja. Ha jelentkeznél, akkor sok sikert kívánunk, ha pedig ezt most inkább kihagynád, akkor kövesd a We Try Budapest rovatunkat június 18-ig.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá