Exkluzív képeken villant a Samsung Galaxy Tab S

0 781

A Samsung már készen áll, hogy bemutassa az új Galaxy Tab S készülékeit a holnapi napon New Yorkban megrendezésre kerülő Galaxy Premiere 2014 eseményen a Madison Square Gardenben. Addig is azonban kikerült pár kép az új Galaxy Tab S készülékekről és a hozzá tartozó kiegészítőkről, köztük a Flip Cover védőtokokról.

A Galaxy Tab S készülékek lesznek a világ első WQXGA (2560 x 1600) Super AMOLED megjelenítőivel ellátott táblagépei, és a Samsung első táblagépei, amely beépített ujjelnyomat-olvasóval fognak rendelkezni.

A Galaxy Tab S táblagépek egy nyolcmagos Exynos 5 (5420) processzort kap, mely négy 1,9 GHz-es Cortex A15 magot és négy 1,3 GHz-es Cortex A7 magot tartalmaz. A GPU egy hatmagos ARM Mali-T628 lesz, mely 533 MHz-es órajelen fut. Mindezt támogatja majd a beépített 3GB 32 bites kétcsatornás 933 MHz-es LPDDR3e Ram. A készülék hátoldalán megtalálható 8 megapixeles (3264 x 2448) kamera 1080p Full HD videó felvételre is képes, míg az előlapi kamera egy 2,1 megapixel felbontású.

A hálózati kapcsolatok tekintetében a Samsung megpróbált mindent belezsúfolni az új eszközébe, így természetesen megtalálható lesz a WiFi 802.11ac, a DLNA, a WiFi Hotspot, a Bluetooth 4.0 LE/ANT+ támogatás, de természetesen beépített GPS, GLONASS és infravörös port is található lesz benne.

Szofveres oldalon a Galaxy Tab S eszközök alapból az Android 4.4.2-es KitKat rendszerét kapják meg, a legújabb Magazine felhasználói felülettel. A táblagépek a Galaxy S5 mobilkészülékben debütált újdonságokat szintén tartalmazni fogják, mint például a fejlett energia takarékos módot (Ultra Power Saving Mode), a távoli vezérlést (Remote PC), a gyors letöltést (Download Booster) is.

Az új táblagépek a holnapi bemutatót követően várhatóan már e hónap végén a boltok polcaira kerülnek, hivatalos árakról viszont egyelőre nincs információ.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá