2015-ben már érkezhetnek az összecsukható Samsung táblagépek

0 5,790

A Samsung még az év elején – igaz zárt ajtók mögött – a Mobile World Congress 2014 keretében pár szerencsésnek már bemutatta az összecsukható táblagépének prototípusát. Egy dél-koreai jelentés szerint pedig a Samsung már készen is áll arra, hogy 2015-ben kereskedelmi forgalomba is hozza azokat.


Az információk szerint az összecsukható táblagép várhatóan 8″ és 9″ colos lehet és beépített Full HD OLED panellel lesz szerelve. Alapállapotban tehát táblagép méretű eszközre számíthatunk, de a pletykák szerint lehetőségünk lesz kétszer is összehajtani azt, így érve el egy sokkal kisebb, okostelefon méretű eszközt.

Természetesen mindez ellentmond minden mai technológiai vívmánnyal, de számtalan értesülés szerint a Samsung már nagyon közel áll ahhoz, hogy egy hajlítható készüléket mutasson be, mely radikálisan megváltoztathatja a piacot.

Várhatóan ha a Samsung be is mutatja majd az eszközt, limitált példányszámban kerülhet majd a piacra, valamint nagyon magas árcédulát kaphat a termék. Ettől függetlenül szeretnénk már nagyon látni, még akkor is, ha pár hónapig biztosan nem lesz tömegtermék.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá