Újabb kiszivárgott fotón domborít a prémium Samsung Galaxy F

0 2,667

A tegnapi nap folyamán mutattuk be azt a fotót, melyen vélhetőleg a prémium Samsung Galaxy F látható. Mint azt már többször említettük, a dél-koreai vállalat új zászlóshajója Androidos operációs rendszerrel, quad-core Snapdragon 805-ös processzorral, 5,3 hüvelykes, 1440×2450 felbontású QHD-s kijelzővel 3GB RAM-mal és 16 MP-es hátlapi OIS kamerával érkezhet. Sokan azt mondják, hogy a Samsung Galaxy S5-nek kellett volna ilyen specifikációval megjelennie. Nem ez történt, várhatóan a Galaxy F kaphatja meg ezeket, melyről most ismételten egy újabb fotó szivárgott ki.

A piac és a Samsung rajongók arra késztetik a vállalatot, hogy dobjon ki egy új, prémium telefont, mellyel megszorongathatja a vetélytársakat. Szükség van rá, ugyanis az LG G3 egy 5,5 hüvelykes, QHD-s kijelzővel lépett a nagyközönség elé, míg a HTC One (M8) gyönyörűen néz ki. Éppen itt az ideje, hogy a Samsung letörje a riválisok szarvait az Androidos, high-end okostelefon szektorban.

Most ismételten itt egy kép az állítólagos Samsung Galaxy F-ről. A háta elméletileg szálcsiszolt alumínium, de ez egyelőre nemigazán látszik. Az eleje nagyon jól néz ki, kifejezetten dizájnos, hogy a teteje ívelt. Egyelőre kérdéses, hogy mikor jelenhet meg a Samsung Galaxy F, azonban piaci elemzők szerint nagyjából az iPhone 6-tal egy időben jöhet, tehát valamikor szeptemberre várhatjuk. Neked, hogy tetszik a Samsung Galaxy F ezen kép alapján?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá