Kedvező áron LTE támogatással érkezik a Samsung Galaxy Core Lite

1 2,739

Az év elején már hallottunk pár pletykát arról, hogy a Samsung a Galaxy Core készülékéből egy Lite verziót is kiadhat, de a dél-koreai gyártó csak most jelentette be hivatalosan a létezését. A Taiwanban bemutatkozott Galaxy Core Lite az egyik legolcsóbb okostelefon lesz a piacon, amely LTE hálózati támogatással is rendelkezik.


A készüléket már be is árazta a Samsung, Taiwanban megközelítőleg 266 dolláros árcetlit kapott. Az új okostelefon egy 4,7″-es megjelenítőt kapott, de a felbontása igen alacsony, csupán 480×800 pixelű. A Galaxy Core Lite egy négymagos 1,2 GHz-es Snapdragon 400 processzort kapott, melyet mindössze 1 GB memória támogat.

Sajnálatos módon a Samsung az operációs rendszer terén is sprórolt, a készülék csak Android 4.3-as rendszerrel érkezik. Ez azért is kiábrándító kicsit, mert a lényegesen alacsonyabb tulajdonságokkal rendelkező Galaxy Ace Style is 4.4-es KitKat rendszerrel van felszerelve.

galaxycorelite

Máskülönben a készülék egyéb hardveres tulajdonságai egészen jónak mondhatóak, hiszen egy 5 megapixeles hátoldali kamerával, 8GB beépített háttértárral, microSD és NFC támogatással érkezik. A 2.000 mAh-es akkumulátor is biztató, ahogy a legfontosabb LTE támogatás is, amely várhatóan nagyon sok vásárlót fog majd a Samsung készüléke felé csábítani.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. A designerek megint nem sokat időzítek a tervező asztal fölött. Szappantartó és copy-paste az megy, egy kis kreativitás az nulla. Emiatt is mondom, hogy a Samsung a 95″-ös évekhez képest semmit nem fejlődött, kizárólag a másolás technikát vitte tökéjre. Ugyan az a nulla semmit erő cég, aki labdába se rúgott a Nokia vagy Motorola mellett annyira csapni valo volt az összes hulladék, amit kiadtak. Most annyi a különbség, hogy bele szórják az alkatrészeket egy szappantartóba, ingyen licenszelik az Os-t hozza es kész az eszköz. Alkotától ez olyan messze van, mint Makó jeruzsalemtol.

Szólj hozzá