Galaxy Premier 2014 – Újabb nagyszabású bemutatót tart a Samsung

0 800

Már csak pár napot kell aludni és a Samsung hivatalosan is bemutatja a legújabb Galaxy Tab S szériás táblagépeit. A dél-koreai vállalat ezen a héten csütörtökön tartja majd meg a szimplán Galaxy Premier 2014-es bemutatóját, melynek ezúttal New York városa ad majd otthont.

A Samsung egy visszaszámláló videót is készített az alkalomra, melyből bár sok minden nem derül ki, tudni vélhető, hogy ezúttal a táblagépek lesznek a középpontban, melyre utal a “Tab into Color” mondat is.

A Galaxy Tab S készülékekből várható, hogy egy 10,5″-es és egy 8,4″-es modell is bemutatkozik majd. Mindkét változat AMOLED kijelzőket kaphat, valamint egy nyolc magos Exynos 5420 processzort 3GB memória társaságában. A pletykák szerint a készülékek 8 megapixeles hátoldali és 2,1 megapixeles előlapi kamerával lesznek majd felszerelve és mindkét eszköz 32 GB beépített háttértárral rendelkezik majd, melyet természetesen microSD kártyával tovább bővíthetünk.

Újdonság továbbá, hogy a készülékek ujjlenyomat-olvasóval is fel lesznek szerelve. Az eszközök extra vékonyak is lesznek, csupán 6,6 milliméteres lesz a vastagságuk. Az új Galaxy Tab S táblagépek várhatóan Android 4.4.2-es KitKat rendszerrel érkeznek majd csütörtökön, melyről természetesen élőben tudósítunk majd, de akár a Samsung hivatalos oldalán is nyomon követhető lesz az esemény.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá