Samsung Galaxy F: tényleg így nézne ki a prémium készülék?

0 3,872

Ha a jelenlegi pletykáknak hinni lehet, akkor a Samsung Galaxy F, a Galaxy S5 prémium változata lesz. Pár napja már kiszivárgott egy állítólagos kép arról, hogy miként fog kinézni a telefon, most azonban itt egy tömeggyártás előtti prototípus képe. A Samsung rajongók világszerte abban reménykednek, hogy ez a kép csupán manipuláció.

A most ismert információk alapján a Galaxy F egy 5,3 hüvelykes, 1440×2560-os QHD kijelzővel, Qualcomm Snapdragon 805 processzorral, 3GB RAM-mal és 16 MP-es hátsó kamerával felszerelt telefon lesz. A PhoneArena-nak beküldött kép készítője azt mondta, hogy a most kiszivárgott fotón látható készülék jelenleg Snapdragon 801-es processzort rejt, de mire a legördülnek a végleges darabok a futószalagról, már megkapják a nagyobb változatot.

Ezenkívül kiderült az is, hogy valamennyivel kisebb, mint a Galaxy S5, ráadásul a kijelző körüli káva vékonyabb. Furcsa módol elméletileg a telefon aszimmetrikus, a telefon tetején több “görbe” látható. A Samsung Galaxy F is megkapta az IP 67-es minősítést, ami azt jelenti, hogy víz- és porálló, ugyanúgy, mint a Galaxy S5.

Mint mindig, azt javasoljuk, hogy a fenti képet kezeljétek komoly fenntartásokkal, ugyanis napról-napra új adatok, információk jelennek meg, s nem tudni, hogy ezek közül melyik a valós. Szerinted jól néz ki az állítólagos Samsung Galaxy F?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá