Hamarosan érkezhet a Samsung új csúcstelefonja, a Galaxy S5 Prime

1 3,001

Az FCC a mai nap folyamán elfogadta az eddig még be nem jelentett Samsung SM-G9065 kérelmét, melyet széles körben a koreai Galaxy S5 Prime-ként tartanak számon. A dokumentumból kiderült, hogy a SM-G9065 szinte pontosan ugyanaz a telefon, mint a SM-G906K és SM-G906L. Vélhetően azért kell három, némileg eltérő modellt indítani, mert ennyi dél-koreai szolgáltató van. Az SK Telekom-nál, a KT-nál és az LG U +-nál már biztosan várják ezt a csúcstelefont.

Sajnálatos módon az FCC dokumentumokból nem lehet túl sok részletet megtudni az állítólag S5 Prime-ról. Az azonban kiderül, hogy az eltérő LTE kombináció miatt, nem az amerikai piacra szánják, tehát ezt csak Dél-Koreában fogják árulni. De még ez sem teljesen biztos.

Néhány héttel ezelőtt már kiszivárgott néhány információ a Samsung Galaxy S5 Prime-ról, – bár természetesen eddig senki nem tudta igazolni a hitelességét – de még mindig csak a sötétben tapogatózunk. Mindenesetre az új zászlóshajó vélhetően elsőként megkapja a Quad HD (1440×2560)-as kijelzőt. Ezen kívül még quad-core Snapdragon 805 processzorral, 3GB RAM-mal, és az Android 4.4.3 KitKat-tel szerelhetik fel a Samsung mérnökei.

Mielőtt az FCC jóváhagyta az SM-G906-os modellt, benyújtották a dokumentumokat a Bluetotth SIG-hez, mely az FCC dél-korai megfelelője. Egyelőre nem világos, hogy a prémium Galaxy S5 a Prime nevet kapja-e meg. Egyes találgatások szerint Galaxy Alpha vagy Galaxy F is lehet a neve. Reméljük, hogy hamarosan többet is megtudunk erről a készülékről.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá