Új képeken villant a Samsung Galaxy Tab S

Hamarosan megérkeznek a Samsung új AMOLED kijelzővel szerelt Galaxy Tab S táblagépei, melyek hivatalosan június 12-én fognak bemutatkozni. Mint ahogy már megszokhattuk, a bemutató előtt általában kiszivárog pár kép a termékekről valamint azok tulajdonságairól is. Így történt ez most is, így lehetőségünk van megtekinteni mire is számíthatunk az új táblagépektől.

A Samsung két fajta változatot is bemutat majd, az egyik a Galaxy Tab S 10.5-ös modell lesz, valamint érkezik egy kistestvér is, mely bár hasonló paraméterekkel, de lényegesen kisebb kijelzővel lesz ellátva. Ez lesz a Galaxy Tab S 8.4. Mindkét készülék egyik legnagyobb dobása, hogy mindössze csak 6,6 milliméter vastag lesz, valamint súlyuk is elhanyagolható. A Galaxy Tab S 10.5 esetében csupán 465 gramm, míg a Galaxy Tab S 8.4-nél egészen elképesztő 287 grammos súllyal kell számolnunk majd.

A készülékek hátlapja hasonló pontozott mintázatú kialakítást kap majd, mint a Samsung Galaxy S5 mobilkészülék, de nem csak ettől néz ki egészen elképesztően. Az már biztos, hogy mindkét készülék támogatni fogja az Ultra Power Saving módot és a Download Boostert is, valamint ujjlenyomat-olvasóval is fel lesz szerelve. A képek tanúsága szerint pedig Remote PC funkcióval is fel lesz szerelve, így akár távolról is vezérelhetjük majd eszközeinket.

A készülékek megjelenítői 2560 x 1600 pixeles felbontással rendelkeznek majd, valamint egy nyolc magos Exynos 5420 processzor kerül beépítésre a gépekbe, melyet 3GB memória támogat. A hátoldali kamera 8 megapixeles, míg az előlapi várhatóan 2,1 megapixeles lesz. A 32 GB-os tárhelyet természetesen microSD kártyával tovább is bővíthetjük.

A készüléken minden bizonnyal az Android KitKat 4.4.2-es mobiloperációs rendszer fog alapból futni, melyet az új Magazine nevű felhasználói felület egészít majd ki.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá