Elképesztően jól nézhet ki a fém Samsung Galaxy F

0 5,228

Az egyik legjelentősebb IT újdonságokat kiszivárogtató csapat, az Evleaks közzétett hivatalos Twitter oldalán egy képet, melyen vélhetően a Samsung új, prémiumkategóriás okostelefonja látható. A Galaxy F nevet viselő készülék fém borítással érkezik, ráadásul kinézetre nagyon hasonlít a Galaxy S5-re.

Az már egy ideje nyílt titok, hogy a Samsung nincs megelégedve azzal, hogy a felhasználóknak nem tetszik a Galaxy S5 design-ja. Bármennyire nagyszerű telefon a dél-koreai gyártó új zászlóshajója, ha a potenciális vásárlók nem egyből arra gondolnak: igen, ez egy prémium készülék. Az új szériával a Samsung ezt a kellemetlenséget próbálja orvosolni.

A Galaxy F várhatóan egy fém, szálcsiszolt hátlapot fog kapni. Egyes feltételezések szerint ez csak fémes hatású műanyag lesz, de egyöntetűen úgy gondoljuk a szerkesztőségünkben, hogy ezt nem merné meglépni a Samsung. Ennél a telefonnál a minőség a lényeg, márpedig ebből nem szabad engedni.

A készülék a pletykák alapján 5.2′-es QHD felbontású kijelzővel, Snapdragon 805 processzorral és 225Mbps-et támogató LTE-vel érkezhet. A kiadási dátumról egyelőre megoszlanak a vélemények, talán a hónap végén vagy júliusban mutathatja be a sajtónak a Samsung. Neked hogy tetszik?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá