Fotón domborít a Samsung Galaxy S5 Google Play Edition

0 1,246

Ahogy múlt évben a Samsung Galaxy S4, úgy ez évben a Galaxy S5 készülékből is várható, hogy készül majd egy Google Play változat. Bár a Samsung és a Google még nem jelentették be hivatalosan a Samsung Galaxy S5 Google Play Edition készüléket, most mégis úgy tűnik sikerült lencsevégre kapni a készüléket.

Bár a kiszivárgott képen egy arany színű készüléket láthatunk ez nem jelenti azt, hogy ne érkezne fekete, fehér vagy akár kék színben is, ahogy az a csúcskategóriás Galaxy S5-nél is elérhető.

A belső és külső specifikációk és egyéb tulajdonságokban valószínűleg nem lesz nagy eltérés. Várható, hogy hasonló felszereltséggel lesz majd elérhető, mint a jelenleg szinte az egész világon kapható Galaxy S5.

Az egyetlen nagy különbség talán az lesz, hogy a készülék már eleve kártya függetlenül fog érkezni, valamint egy átalakított és a Google igényeire szabott Touch Wiz felületet kap majd, mint ahogy az előző Google Play szériás mobiloknál.

Természetesen a fenti kép még semmit sem igazol a készülék létezéséről, de bármi friss információ kiderül a készülékről úgy azonnal beszámolunk majd róla.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá