Speciális Vine alkalmazás érkezik a Galaxy K zoom készülékekre

0 934

Az egyik legjobb és legfantasztikusabb tulajdonsága a Samsung Galaxy Zoom kamera centrikus okos készülékeknek a 10x-es optikai zoom képessége. Ez megtalálható mind a Galaxy S4 zoom, valamint a Galaxy K zoom készülékekben is.

Ahhoz, hogy a felhasználók jobban kihasználhassák ezt a funkciót, a Samsung és a Twitter úgy döntött, hogy egy speciális és exkluzív verziót készítenek a Vine alkalmazásból, kifejezetten a Galaxy K zoom készülékek tulajdonosai számára.

Ezen Vine alkalmazásban megtalálható lesz ugyanis egy zoom gomb is a felvevő képernyőn, mely lehetőséget biztosít a felhasználók számára, hogy ezen tulajdonságot is kihasználva készítsék el a videókat, mielőtt azt feltöltik a Vine szervereire.

“A legújabb együttműködésünk révén a Samsung továbbra is bizonyítja az innováció iránti elkötelezettségünket és támogatjuk a fogyasztók igényeit, köztük a kreativitásukat. A Vine alkalmazás a Galaxy K zoom készüléken kihasználja a fejlett zoom kamera funkciókat továbbá képessé teszi a felhasználókat a művészi értékek kifejezésére, valamint újabb mobil élményt adnak a fogyasztók számára.” – mondta el Sun Hong Lim, a Samung Mobilkommunikációért felelős alelnöke.

Természetesen, hogy világos legyen mindenki számára, az új Vine alkalmazás nem egy különálló app. Az továbbra is elérhető lesz az Androidos felhasználók számára mint eddig is, de amennyiben az alkalmazást egy Galaxy K zoom készülékre telepítik, úgy elérhetővé válik a plusz funkció.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá