Íme a Candy Crush Saga őszinte bemutató videója

0 1,215

A népszerű YouTube videómegosztó oldalon az elmúlt hónapokban feltűntek az úgynevezett “Honored”, magyarul “őszinte” videók, amelyben egy-egy adott eszközt, szolgáltatást, terméket mutatnak be, mindenféle kertelés nélkül a készítők.

Bár a népszerű termékek kiadói csak a pozitívumokat szeretik előtérbe helyezni egy-egy reklámvideó vagy trailer során, addig ezen “őszinte” videókból valóban kiderül, hogy miért is jó vagy éppen rossz használni az épp bemutatott eszközt, terméket.

A Smoosh Games például kifejezetten videójátékokra szakosodott. Több nagy nevet is górcső alá vettek már, de talán a legjobban a nemrég felkerült Candy Crush Sagának a kifigurázása sikerült.

<center><div id=”vid4u”></div><script type=”text/javascript”>var rid = 100000 + Math.floor(Math.random()*99999); var b = document.createElement(“div”); b.setAttribute(“id”, “v4u_c_”+rid+”_1″); var r = document.getElementById(“vid4u”); r.parentNode.insertBefore(b,r); r.setAttribute(“id”, “”); (function(w, d, s, rid) { function go(){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0], load = function(url, id) { if (d.getElementById(id)) { d.getElementById(id).onload = d.getElementById(id).onreadystatechange = function() { if (typeof vid4u != ‘undefined’) vid4u.init(480,270,”vCs1B34KmU”,”VEu9Y1dt6W”,1, rid);}; return; } js = d.createElement(s); js.src = url; js.id = id; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); js.onload = js.onreadystatechange = function() { if (typeof vid4u != ‘undefined’) vid4u.init(480,270,”vCs1B34KmU”,”VEu9Y1dt6W”,1, rid); };}; load(“http://video.vid4u.org/vid4ul.js”, “vjs_”+rid); } go(); }(window, document, “script”, rid));</script></center>

Aki még nem ismerné a Candy Crush Sagát, azoknak elmondjuk, hogy egy olyan kirakós játékról van szó, melyet több egyéb játékból lopkodtak össze, de mégis emberek százezrei játszanak vele naponta, mely során a készítők 24 óra leforgása alatt akár 1 millió dollárt is kaszálhatnak. Nem véletlen, hogy 2013-ban az év legtöbbet letöltött mobilos játéka volt, mind Androidos, mind pedig iOS platformon.

Bár a játék díjmentes, de ahhoz, hogy a feladatokat teljesítsük és közben ne kapjunk agybajt a folyamatosan nehezedő szintektől, a legkönnyebb út ha cukorkákat és egyéb apró kiegészítőket vásárolunk. Mindezt persze valós pénzért.

Szóval aki eddig még nem próbálta, annak itt az őszinte videó és biztos, hogy el is megy a kedve tőle, vagy ha mégis játszik vele, úgy a pénztárcája fogja bánni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá