A Galaxy Note 4 mellett már szeptemberben érkezhet a Gear 3

0 830

Ha azt hittük, hogy a Galaxy Gear és a Gear 2 készülék közötti fél évnyi eltelt idő csak a véletlen műve, vagy hogy ez csupán egy egyszeri dolog a Samsung részéről, úgy tűnik tévedtünk.

A The Korean Herald legfrissebb belső információkra hivatkozva ugyanis azt állítja, hogy a Samsung már dolgozik a Gear csuklóra rögzíthető okosórájának harmadik generációján, mely várhatóan még ez évben megjelenik majd.

A forrásban az áll, hogy a Samsung már egy következő generációs Gear modellen munkálkodik, melyet a szeptemberben piacra kerülő Galaxy Note 4 készülék mellett forgalmaznának csomagban és különálló eszközként is. Az új Gear várhatóan már SIM kártyával is rendelkezni fog és talán Gear Solo lesz a termék elnevezése.

Akárhogy is legyen a Gear 2 és Gear 3 közötti termékportfólióban is megállná a helyét. A forrás kitér még arra is, hogy a Samsung bár gondolkozott egy a Google által már elkészített okosszemüveg gyártásán is, de a szakemberek jóval nagyobb piacot látnak az okosórák jövőjét illetően, mellyel akár még a népszerű Apple céget is megszorongathatják, amennyiben az Apple is előállna valamiféle viselhető eszközzel.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá