Retro megjelenés, csúcs belső: bemutatkozott a Samsung NX3000 fényképező

0 3,341

Az új NX3000 a Samsung díjnyertes NX kompakt rendszerkamera szériájának legújabb tagja. A retro házba öltöztetett NX3000 kategóriájában kiemelkedő képességeinek köszönhetően ideális választás amatőr fotósoknak, akik csúcsminőségű képeket akarnak készíteni életük legizgalmasabb pillanatairól könnyen és egyszerűen.

Az NX3000 20.3 megapixeles, APS-C méretű CMOS képérzékelővel, 1/4000 másodperces minimális záridővel és másodpercenkénti 5 képes sorozatfelvétellel teszi lehetővé a fotósok számára, hogy gyönyörű képeket készítsenek bármilyen szituációban.

7,6 cm átmérőjű, felhajtható kijelzőjének köszönhetően a készülék ideális választás maximális felbontású, 20 megapixeles szelfik készítéséhez. A kijelző felhajtása után a Wink Shot funkcióval ráadásul a fotós egyedülálló módon, kacsintással, azaz szó szerint egy szempillantás alatt exponálhat.

Ahogy az az utóbbi időben a Samsung SMART fényképezőgépeknél megszokottá vált, az NX3000 Tag & Go funkciójával egyszerűen megoszthatók az elkészült képek Wi-Fi és NFC-kapcsolaton keresztül. A Photo Beammel a képek vagy videók okostelefonra vagy táblagépre másolhatók a készülékek összeérintésével. A MobileLink révén pedig a felhasználók egyszerre több képet is küldhetnek egy időben akár négy különböző okos eszközre.

Az NX3000 fehér, fekete és barna színben, az új, kompakt méretű 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS objektívvel együtt lesz megvásárolható. Ezzel a kiváló, ám mégis könnyű objektívvel részletgazdag képek készíthetők, ráadásul Remote Viewfinder Pro alkalmazás telepítése után a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel távolról vezérelhetik a zoomot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá