Launcher Pro 2: látványos kezdőképernyő, pillanatok alatt

1 3,550

Számos alternatíva létezik androidos készülékünk kezdőképernyőjének megváltoztatására, az alább bemutatott app azonban kitűnik ezek közül.

A launcher típusú alkalmazások egyik legfőbb jellemzője, hogy amellett, hogy látványos formába öltöztetik telefonunk kezdőképernyőjét, számos extra szolgáltatást is tartalmaznak, amelyekkel jócskán megkönnyíthetjük a készülékünkön található alkalmazások vagy funkciók elérését. Hasonló tudással, ám jóval esztétikusabb megjelenéssel rendelkezik a Smart Launcher Pro 2 nevű app, amely kiváltképp hasznos lehet minden androidos felhasználó számára.

Aktiválása után a telefonunkon/táblagépünkön található hat leggyakrabban használt alkalmazást vagy widgetet egy „buborékba” rendezhetjük, így pillanatok alatt elérhetjük az adott gombhoz társított szolgáltatást vagy funkciót.

kép: play store

Az alkalmazás legnagyobb előnyét kétségkívül a testreszabhatóság jelenti, ugyanis gyakorlatilag mindent megváltoztathatunk: állíthatjuk az órát, az alkalmazások elrendezését, azok megjelenését, stílusát, de arra is lehetőségünk van, hogy egyes parancsokhoz különféle animációkat is rendeljünk, így ki-ki a maga elképzelésének megfelelőre formálhatja androidos készülékének felületét.

Az alkalmazás sajnos nem ingyenes, 900 forintért vásárolható meg a Play Store-ban, de ennyi pénzért egy valóban hasznos és mindamellett igazán látványos darabhoz juthatunk, amelynek minden androidos készüléken ott van a helye.

[app]ginlemon.flowerpro[/app]

(borítókép: youtube)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá