Érkezik az eddigi legnagyobb Samsung telefon

Nem kevesebb, mint egy 7 coll méretekben pompázó mobilcsodán dolgozik a dél-koreai gyártó. Pontosabb adat egyelőre nincs, csupán annyi, hogy állítólag ugyannyiba kerül majd, mint a gyártó korábbi Mega-szériába tartozó készülékei.

Egyre több kutatás bizonyítja, hogy a felhasználók szívesebben vásárolnak phablet-kategóriába tartozó készülékeket, hiszen a nagyobb képernyő nem csak a tartalomfogyasztási szokásokat befolyásolja, hanem hatással van az internetezésre, és persze a játékok szempontjából sem utolsó tényező. Vélhetően így gondolkodhatnak a Samsungnál is, a dél-koreai gyártó háza tájáról ugyanis nemrég érdekes hírek érkeztek: állítólag egy 7 colos óriás mobilon dolgoznak, amely alapjaiban változtatná meg a phablet-kategóriáról eddig alkotott elképzelésünket.

A hír hitelességét tovább erősítheti a Mashable friss bejegyzése is, miszerint a gyártó már zöld utat kapott a telefon gyártását megelőző tervezési fázisokra.

Az oldal hozzáteszi: arról egyelőre nem érkeztek hírek, hogy a készülék milyen egyéb tulajdonságokkal rendelkezik majd a motorháztető alatt, ahogy azt sem tudni, mikor jelenik meg, és mely országokban kezdik először forgalmazni. Megjegyzik továbbá azt is, hogy könnyen lehet, csak néhány országban válik majd beszerezhetővé az óriás mobil.

A behemót árával kapcsolatban ugyanakkor egyetértenek: úgy vélik, a szóban forgó készülék valahol a mostanság elérhető Mega-széria árszintjén, azaz nagyjából 500 dollár környékén lesz kapható.

(kép: Mashable)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

  1. Ideje lenne a samsungnak kicsit vissza menni tervező asztalhoz, mert az elmúlt 5 évben a képernyő méret növelésén és a RAM kapacitások túl gyakorlatilag semmit nem tett le az asztalra. Ugyan az a csapodár szappan tartó műanyag design, használhatatlan alkalmazások. Siralmas. 2 évente elég lenne 1 mobilt kihozni, de ép az legyen összerakva. A copy-pasta az megy nekik, de piacvezetőként szégyen a teljes innováció hiánya. A RAM és képernyő növelés nem innováció.

Szólj hozzá