Strapabíró táblagépen dolgozna a Samsung?

A jelek szerint nem csak mobiltelefonjait borítaná be por- és vízállóságot lehetővé tévő borítással a dél-koreai gyártó.

Hasznos dolog lehet egy-egy telefon esetében, ha az por- és netán vízállósággal is fel van vértezve, hiszen általa aligha kell aggódnunk, ha szeretett készülékünket egy kis nedvesség éri, különösen akkor, ha mondjuk éppen a nyári strandolást örökítenénk meg. Ezt a fajta funkciót biztosító megoldást eddig zömében csak mobiltelefonok esetében tapasztalhattuk, ám egy most megjelent információ szerint a dél-koreai gyártó bizony táblagépeiből sem hagyná ki a strapabíró jellemzőket.

A SamMobile nemrég egy érdekes képet osztott meg, amely – a név alapján – bizony egy Active változatú Galaxy Tab-ról árulkodik. Az oldal megjegyzi, a táblagépek ily módon való felszerelése abszolút nem ördögtől való gondolat, hiszen számos más vállalat, mint például a Sony is előszeretettel alkalmazza a víz- és porállóságot újgenerációs Xperia Z típusú táblagépei esetében.

kép: sammobile

A SamMobile ugyanakkor azt is hozzáteszi, az vízálló Galaxy táblagépekre bizony jó darabig még biztosan várni kell majd, a gyártó ugyanis a kiszivárgott dokumentumon szereplő dátum szerint csupán néhány napja regisztráltatta azt.

És amíg a vízálló táblagépeken mélázunk, érdemes egy pillantást vetni a Samsung egészen frissen bejelentett mobiljára, a Galaxy S5 Active-ra, amely csaknem katonai szintű védelemmel van felruházva.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá