Hivatalos: ütésálló kivitellel támad a Galaxy S5 Active

0 3,973

A várakozásoknak megfelelően idén is kiadja aktuális csúcsmobiljának strapabíró jellemzőkkel szerelt változatát a Samsung.

A Samsungban kétségkívül az az egyik legjobb dolog, hogy a dél-koreai gyártó szinte minden elvárást igyekszik kielégíteni, így aztán aktuális csúcsmodelljét a legkülönfélébb változatokban is áruba bocsátja, hogy a ki-ki a maga igényének megfelelő kivitelt választhassa. Most sincs másképp, a gyártó ugyanis a mai nappal hivatalosan is leleplezte a Galaxy S5 újabb testvérmodelljének számító készülékét, a terepre szánt Galaxy S5 Active-ot.

kép: at&t

Az idei strapabíró Galaxy legszembetűnőbb változása a robusztus ütésálló borítás, amely a gyártó ígérete szerint közel katonai szintű védelmet nyújt az alatta megbúvó alkatrészeknek még a legzordabb körülmények közt is. A borítás emellett természetesen – akárcsak a Galaxy S5 esetében – por- és persze IP67 szabványosítással megspékelt vízállósággal is rendelkezik.

Hardveres tekintetben gyakorlatilag nincs különbség, minden más maradt: kijelzőjét egy 5.1 coll méretű 1080p felbontású Super AMOLED panel uralja, processzora négymagos, amely 2.5 GHz-en dolgozik, kamerája 16 megapixelt számlál. Érdekesség, hogy az S5 esetében újdonságnak szánt szívritmusmérőt az Active-nál sem hagyta ki a gyártó. A telefon emellett egy oldalsó extra gombot is kapott, amely a kültéri applikációk azonnali aktiválására alkalmas.

kép: at&t

A titán szürke, rubinvörös és terepmintás színváltozatokban is elérhető mobil elsőként az amerikai AT&T szolgáltatónál lesz beszerezhető. Árával kapcsolatban egyelőre annyit tudni, hogy a tengerentúlon két évre kötött hűségszerződés esetén 200 dollár ellenében lehet majd elhozni.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá