Két Samsung fényképező is komoly díjat nyert idén

0 1,884

A Samsung idén két kategóriában is diadalmaskodott a Technical Image Press Association (TIPA) versenyén. A Samsung Smart Camera NX30 lett a „Legjobb haladó kompakt rendszerkamera”, míg a Samsung WB50F a “Legjobb könnyű kompakt kamera” díját nyerte el.

Az NX30 díjának indoklásakor a zsűri kiemelte a készülék fejlett, 20,3 megapixeles APS-C CMOS képérzékelőjét, amellyel a felhasználók kiváló minőségű és színekben gazdag képeket készíthetnek, valamint az új autófókusz rendszert, amely tökéletesen képes lépést tartani az 1/8000 másodperces záridővel és a másodpercenkénti 9 képes sorozatfelvétellel. Szintén dicséretet kapott a dönthető elektronikus kereső, amellyel az NX30 a fotózás új perspektíváját tárja tulajdonosai elé, illetve a Tag & Go funkció, amely maximálisan kihasználja az NFC-ben és a WiFi-ben rejlő lehetőségeket, így lehetővé teszi, hogy a felhasználók szabadon és könnyedén osszák meg képeiket barátaikkal vagy a nagyvilággal.

A Samsung SMART Camera WB50F győzelmét elegáns dizájnjának és a Soft Flash funkciónak köszönheti, amellyel a természetes fényhez hasonló megvilágítás érhető el. A fényképezőgép mindemellett 12-szeres zoommal és 16 megapixeles CCD-képérzékelővel rendelkezik, a Tag & Go-val pedig a WB50F a két készülék egymáshoz érintésével összekapcsolható egy okostelefonnal, így a fényképek megosztása, átmásolása minden korábbinál egyszerűbb.

„Nagyon büszkék vagyunk, hogy két ilyen fontos díjat is elnyertünk – mondta Kunos Balázs, a Samsung mobil és képalkotási üzletágának igazgatója. – Ezek a díjak a bizonyítékai annak a folyamatos és odaadó fejlesztői, innovációs tevékenységnek, amelyet ügyfeleink érdekében végzünk, hogy az igényeiknek és szükségleteiknek leginkább megfelelő eszközöket használhassák. Büszkék vagyunk arra, hogy ezekkel a készülékekkel bárki egyszerűbben örökítheti és oszthatja meg élete felejthetetlen pillanatait.”

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá