Samsung Master: újabb darabka a rég múlt idők emlékéből

0 818

Újfent a múlt és a jelen egy furcsa egyvelege találkozik a Samsung frissen bemutatott készülékében.

Megszokhattuk már, hogy a dél-koreai gyártó előszeretettel tér vissza a gyökerekhez, hogy a múlt és a jelen egy kissé megmosolyogtató formációját ötvözve, igazi telefoncsodákat állítson elő, melyek esetében a gagyinak tűnő borítás valóban használható elemeket rejt, sőt. Korábban már mutattunk egy másik hasonló művet, mely első blikkre úgy tűnhet, mintha csak a fiók aljából került elő volna, holott az ódivatú köntös alatt egy igazi fenevad lapul: processzora négymagos, amely nem kevesebb, mint 2 GB RAM társaságában végzi a számítási feladatok pontosságát, de a fotók készítése terén sem lehet rá panasz, a fényleső ugyanis 13 megapixelt számlál.

Eme tulajdonságok fényében bár a most bemutatott Master meglehetősen gyerekcipőben jár, néhány igazi különlegesség is helyet kapott azért a néhány grammos készülékben.

A Master néven debütált retrófon kijelzője mindössze 3 coll, így az érintőképernyőt is nélkülöznie kell tulajdonosának. Cserébe viszont van FM rádió, 3 megapixeles kamera, vészhívó, és nem mellesleg integrált lépésszámláló(!) is mindez egy bőrhatású bevonattal megspékelt vázban. Akkumulátor téren bár mindössze egy 1000 mAh-es darab teljesít szolgálatot, a gyártó ígérete szerint a meglepően alacsony fogyasztás eredményeként a mobil egyetlen feltöltéssel akár több napig is bírja a strapát.

A Samsung Master a vállalat előzetes tájékoztatása szerint 240 ezer wonnak megfelelő valutáért, vagyis átszámítva mintegy 52 ezer forint környékén kerül majd a boltok polcaira, de egyelőre nagyon úgy fest, hogy csak a gyártó szülőhazájában lesz kapható. Kár érte.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá