Így biztosan nem zavarja meg senki mobilos ténykedésünket

0 843

Képzeljük el, hogy egy fontos feladat közepén vagyunk, amikor egyszer csak váratlanul hívás érkezik, az éppen futó alkalmazás pedig bezárul, vele együtt minden el nem mentett adattal. Erre nyújt megoldást az alábbi hasznos program.

Valószínűleg többünk találkozott már a következő szituációval: éppen bejegyeznénk egy fontos telefonszámot, e-mailes elérhetőséget, vagy csak úgy böngésszük valamelyik alkalmazást, amikor váratlanul hívás érkezik, a szemünk előtt lévő aktív alkalmazás pedig hirtelen bezárul, rosszabb esetben ráadásul teszi mindezt úgy, hogy az előzetesen bevitt adatokat a mentés megkérdezése nélkül csak úgy eldobja. A helyzet bár frusztráló szerencsére nem megoldhatatlan, az pedig már csak a dolog furcsa szépsége, hogy ebben is egy alkalmazás segíthet.

Az androidos készülékekre letölthető Call PopOut bár mindössze egyetlen dolgot tud, mégis rendkívül hasznos lehet: az alkalmazás lecseréli a rendszerbe épített alapvető hívásfunkciókat, pontosabban egy teljesen új felületre rendezi, úgy, hogy közben a háttérben futó alkalmazást is látjuk.

kép: techcookies

Ezután ha bárkitől hívásunk érkezik, az alkalmazás máris a kijelzőre dobja a hívó fél adatait – beleértve annak elutasítására/fogadására vonatkozó opciókat -, de mégsem kell aggódnunk attól, hogy egy esetleges fontos feladat közepén járva minden adatunk elveszik.

A Call PopOut bár ingyenesen tölthető le a Play Store-ból, ez esetben némi reklámot kell elviselnünk. Azonban egy egyszeri összeg (1 dollár) megfizetése esetén megszabadulhatunk azoktól.

[app]com.rootuninstaller.callpo[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá