Mobilon is lehet majd követni a foci vb eseményeit

0 2,134

Hasznos alkalmazást ad ki a Samsung a közelgő futball világbajnokság apropóján. A Kick-en (ez lesz a neve) valós időben értesülhetünk a csapatok eredményeiről, statisztikáiról, a játékosok teljesítményéről, egyszóval mindenről, ami a focival csak kapcsolatos lehet.

A mobiltechnológia széles körű elterjedésével mára csaknem mindenre létezik valamilyen alkalmazás, ennek fényében pedig talán már nem is annyira meglepő, hogy miért a focihoz ne készülne ilyen? A Samsung a közelgő brazil futball-világbajnokság miatt egy hasznos alkalmazást ad ki, amelyen keresztül mindennemű információ, adat, ami a sportággal csak kapcsolatos lehet nyomon követhető lesz.

kép: sammobile

A Kick néven érkező app szinte kötelező lehet minden focidrukker számára, hiszen általa nem csak a csapatok eredményeit és statisztikáit lehet majd szemügyre venni, hanem részletes információk kérhetők egy-egy játékosról is, beleértve az interjúkat, híreket, valamint az egyéb videós tartalmakat is.

A SamMobile egy külsős forrására hivatkozva azt írja, az alkalmazás az idei világbajnokság mellett a jövőben esedékes ligák és más mérkőzések kapcsán is hasznos információkkal látja majd el az adott esemény követőit.

kép: sammobile

Az oldal egyébként már le is tesztelte a Kicket, és bár a megjelenésről még nincs pontos infó a Samsung részéről, úgy vélik, még bőven a világbajnokság kezdete előtt tölthető lesz.

Véleményünk szerint az alkalmazás ingyen szerezhető majd be, ám erről ez idáig sem a SamMobile, sem pedig a Samsung nem közölt érdemlegeset.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá