Elképesztő kiegészítőre, lebegő telefontartóra gyűjtenek a Kickstarteren

Szokványosnak igencsak nem, ötletesnek viszont mindenképpen mondható egy újonnan indult Kickstarter-kampány. Egy különleges telefontartót fejlesztenének, amely mintha csak lebegne, amikor rácsatlakoztatjuk a kompatibilis mobilt.

Elképesztő, sőt, olykor már-már őrültségnek is betudható kampányok is megvalósultak a közösségi tőkegyűjtés legnagyobb portálján, a Kickstarteren, ahol most egy igazán ötletes, de nem mindennapi projektet szeretnének valóra váltani annak kitalálói.

A Martinka nevű felhasználótól származó Magic Phone Stand egy multifunkciós állvány, amely telefontöltőként egyaránt működik. A kiegészítő igazi különlegessége abban rejlik, hogy a rácsatlakoztatott telefont a levegőbe „emeli” – mintha csak valami varázslatról lenne szó -, a levitáció illúzióját keltve a tölteni kívánt készülékkel.

A különleges töltő iPhone-nal és néhány androidos mobillal is kompatibilis lesz. Utóbbiak esetében a projekt kickstarteres adatlapján található hozzászólások szerint egyelőre csak a Galaxy S4-gyel működik, a nagyobb kijelzővel és így nagyobb súllyal is rendelkező készülékek miatt további fejlesztésekre van szükség.

A projekt sikerességét viszont remekül illusztrálhatja, hogy a szükséges 8 ezer dolláros pénzösszegből – a cikk írásának pillanatában – már csak ezer dollár hiányzik, a gyűjtési időszakból pedig még több mint két van hátra.

A mágikus töltőhöz egyébként 24 dollár ellenében lehet hozzájutni, de a szállítást legkorábban csak szeptemberre ígérik.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá