Elképesztő üzemidejű akkumulátort kínál a Mugen

A szokványosnál is jóval nagyobb energiaforráshoz juthat az, aki beruház a Mugen amúgy igencsak pénztárca barát hordozható akkumulátorára.

A mai okostelefonok minden kétséget kizáróan elképesztő tudással rendelkeznek, hiszen életünk már csaknem minden részét képesek megkönnyíteni. Arról nem is beszélve, hogy zsebünkben is elférnek, ráadásul egy kisebb tudás-navigátor szerepét is magukban foglalják, amellyel pillanatok alatt csatlakozhatunk a világhálóra. A sokszínűségnek sajnálatos mód azonban ára is van, amely az esetek többségében az akkumulátor kapacitását érintő kompromisszumokat jelenti: a telefonok egy-egy hosszabb ideig tartó használat után a nap végére szinte teljesen lemerülnek, ezt ráadásul még jobban tetőzi, ha pont akkor adják be az unalmast, amikor leginkább szükségünk volna rájuk. A problémát szerencsére ma már sokféleképpen orvosolhatjuk, rögvest itt egy viszonylag olcsó(bb) alternatíva.

A telefonhoz vásárolható kiegészítők piacán előkelő helyet foglal el a Mugen, amely a tokoktól és védőfóliákon át többféle kategóriába tartozó kiegészítőket kínál ma már szinte minden gyártó termékéhez, legyen az Samsung vagy Apple.

Előbbi kapcsán most nem akármivel rukkoltak ki, hanem egy 5900 mAh-et prezentáló akksival, amelyet a dél-koreaiak aktuális csúcskészülékéhez ajánlanak. Az izmos energiaforrás a Galaxy S5 normál üzemidejének kétszeresét(!) garantálja.

A pót-akksi egyetlen hátránya a vízállóságot lehetővé tevő bevonat hiánya, használata során ugyanis az egyébként teljesen vízálló Galaxy S5 elveszti ezt a képességet.

Ezt mondjuk remekül ellensúlyozhatja a termék árcédulája: a gyártó, a hordozható Mugen akkumulátorért 90 dollárt, azaz kb. 20 ezer forintot kér.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá