Akciódús játékra vágysz? Ezt próbáld ki

0 744

Az alkalmazás áruházakban sajnos akadnak méltán elhanyagolt különlegességek is, amelyek valóban szórakoztató formában kínálnak akciódús játékmenetet. Ilyen például a most bemutatásra kerülő Aliens Drive Me Crazy is.

Egy sárga kabrió, száguldás és rengeteg űrlény – röviden így foglalhatnánk össze az Aliens Drive Me Crazy nevű darabot, amely a szórakoztatást és a kikapcsolódást a lehető legkomolyabban veszi: tapasztalataink szerint a játék nagyjából pár perc után szinte letehetetlenné válik, ugyanis elképesztően additív.

A történet szerint a földet egy idegen faj és az általuk életre hívott mechanikus gépszörnyek szállják meg, egyetlen céllal: eltiporni az emberiséget bármi áron. A feladatunk, hogy a város önjelölt igazságosztójának bőrébe bújva rendet tegyünk, s egyúttal nullára redukáljuk az utunkba kerülő idegen entitású életformákat, amelyhez alkalomadtán a kerületi lakópark talapzatba való sűrítése is csatlakozik.

A játék során autónkban és gyalogos formában is vissza kell állítsuk a közbiztonságot, amelyhez komoly fegyverarzenál is dukál: a puskák, kézifegyverek és gránátok mellett különleges képességek is aktiválhatóak – ez utóbbiak ráadásul fejleszthetők is, így a játék későbbi részében már különféle extrákkal is felruházhatjuk daliánkat.

A játék androidos készülékekre bár teljesen ingyen tölthető le, cserébe viszont egy kis reklámcsíkot kell elviselnünk. Ha valakit ez viszont zavarna, egy egyszeri díj megfizetése esetén (2 dollárért) kérheti azoknak eltávolítását. Az Aliens Drive Me Crazy igazán szórakoztató és egyedülálló élményt kínál, amellyel remekül elüthetjük az unalmas perceket.

[app]com.rebeltwins.aliensdrivemecrazy[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá