Videó: az élményekre gyúr a Galaxy K Zoom

Kiadta legújabb hibridjéhez, a Galaxy K Zoomhoz tartozó első reklámfilmjét a dél-koreai óriás. A pár perces felvételben minden benne van, amire a tökéletes pillanatok megörökítéséhez csak szükségünk lehet.

Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is gondolt a fotózás szerelmeseire a Samsung, hiszen április végén bemutatott hibridjét főként azoknak ajánlja, aki szívesen örökítik meg életük legfontosabb mozzanatait – legyen szó születésnapról vagy egy rég áhított külföldi nyaralásról. A zsebben hordható fotólaborként is üzemelő Galaxy K Zoom minden helyzetben képes helytállni, ami nem meglepő, a készüléket ugyanis minden szükséges funkcióval felvértezték, ami egy fotóművész számára csaknem nélkülözhetetlen.

kép: Samsung

A mobil-fényképezőgép megjelenésének közeledtével az elengedhetetlen funkciókat egy néhány perces reklámfilmbe sűrítette a Samsung, mellette zanzásítva bemutatva mindazt, amire a hibrid képes, ily módon felhívva a figyelmet például a 10-szeres optikai zoomra, az alacsony fényviszonyok mellett is készíthető minőségi fotókra, a full HD videók rögzítésére és persze a csúcs-szelfik készítésére.

 

A Galaxy K Zoomot alig egy hónapja mutatták be Szingapúrban. Pontos árat bár még nem közölt a Samsung, a gyártó német illetékességű oldalán megjelent hivatalos adatok tanúsága szerint a készülék várható európai árát 500 euró környékén mérik majd.

A fényképezőgép legfontosabb ismérvei közé tartozik a 10-szeres optikai zoomra képes, egyébként 20,7 megapixeles főkamera, amelyhez számos beépített alkalmazás is társul. A 200 grammos készülékkel – akárcsak egy normál mobil esetében – telefonálni is lehet.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá