Nyáron jöhet a telefonnélküli Samsung-okosóra

0 3,326

Egyre több hír jelenik meg a gyártó rejtélyes Gear Solo termékéről, amely a legfrissebb értesülések szerint még a nyári szezon előtt kapható lesz.

A Gear Solo-val kapcsolatos pletykák nem új keletűek, korábban is volt már szó a gyártó első önálló, okostelefon nélkül is működő kiegészítőjéről. A koncepció hátterében az áll, hogy még a most megjelent okosórákkal sem teljes a felhasználói élmény, lévén, hogy ezen kiegészítők használata egy ugyancsak másik Samsung termékhez kötött, az órák esetében használható hívás funkció pedig közel sem tökéletes. Ezzel a Samsung is tisztában van, olyannyira, hogy most egy különálló terméket készül piacra dobni, amely a Wall Street Journal értesülése szerint júniusban fog megjelenni.

A Gear Solo néven pletykált okosórával tulajdonosa – a most is kapható modellekkel ellentétben – akkor is képes lesz hívást fogadni, illetve indítani, ha az közvetlenül nem kapcsolódik semmilyen más készülékhez, például a gyártó valamelyik telefonjához. A kütyü GPS és Bluetooth kapcsolódással is rendelkezik majd, ezen kívül alkalmas lesz hordozója szívritmusának nyomon követésére, de a WSJ szerint egy kisebb kamera is helyet kap benne, amellyel gond nélkül lehet majd videókat és egyéb képi tartalmakat rögzíteni.

A titokzatos óra megjelenése körül állítólag azért van még mindig rengeteg kérdőjel, mert a Samsung még mindig nem talált megoldást a készülék akkumulátor problémájára, az ugyanis nagyon gyorsan lemerül.

(borítókép: blog.gsmarena.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá