Galaxy S4 Value: itt az olcsó telefon, amelyik közel sem olcsó

0 3,864

Megkezdte Value nevű Galaxy S4 variánsának kereskedelmi forgalmazását a Samsung. Mi a bibi a dologban? Az olcsónak kikiáltott mobil közel sem olcsó, sőt, ugyannyiba kerül, mint a tavaly megjelent Galaxy S4.

Bár februárban jelentette be hivatalosan, mégis csak most kerül, pontosabban került forgalomba a dél-koreai gyártó Galaxy S4 Value nevű változata, amely elsőkörben Hollandiában vált beszerezhetővé. A gyártó egy évvel ezelőtt megjelent csúcsmobiljához képest szinte keresve se találunk említésre méltó különbséget az alternatív készülék esetében, pedig az iparági jelentések a hivatalos bemutató előtt még arról szóltak, ez lehet a Samsung olcsóbb változatú Galaxy-ja, amelyről most kiderült, mégsem lesz olyan olcsó, mint azt előzetesen hittük.

 A szóban forgó készülék mind külsőben, mind pedig belső felépítésben is szinte ugyanazt kínálja, mint a normál S4, így tehát processzorból is a Snapdragon 600-as szériájának négymagos változata került beépítésre. Az egyedüli eltérést, a telefon KitKattel való működése jelenti, ugyanis a szoftveres feladatok ellátásáról már alapból a 4.4.2-es rendszer gondoskodik, tehát a vásárlást követően már nem szükséges frissíteni.

 S mint, ahogy a mobil árával kapcsolatban értekeztünk eleinte, némi értetlenkedésre adhat okot a telefon 400 eurós fogyasztói ára, ami, ha csak némileg, de akkor is több, mint a tavaly ugyanekkor debütált Galaxy S4 ára.

 A Samsung egyelőre nem kommentálta a dolgot.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá