Unreal Engine 4-gyel érkezik az újabb Flappy Bird-klón

0 899

A Flappy Birdből már jól ismert játékstílust ötvözi az igazán modernnek mondható grafikai megvalósítással a Tappy Chicken. Az alkalmazás mind iOS, mind pedig androidos készülékekre teljesen ingyen tölthető le.

Szinte már a csapból is a Flappy Bird folyik, ami persze annak fényében nem annyira meglepő, hogy a játékot készítő vietnámi programozó nemrég hírt adott magáról, s egyúttal bejelentette, az eredeti és hamisíthatatlan verzió augusztus környékén lesz újfent elérhető. Ennek eredményeként aztán egyre több alkotás jelent meg, hol egészen színvonalas, hol pedig említésre sem méltó darabokkal. A Tappy Chicken szerencsére inkább előbbihez kíván tartozni, a játékot bemutató rövid kisfilm alapján pedig úgy véljük, erre minden oka megvan.

 

A Flappy Bird-szerű játékmenetet kínáló Tappy Chicken legszembetűnőbb különlegessége az Unreal Engine 4 hajtotta grafikai megvalósítás, amely látványos formát kölcsönöz az amúgy Mario-szintű világnak. Készítője a PhoneArena kapcsolódó bejegyzése szerint egy Shane Caudle nevű fiatalember, aki állítása szerint soha életében nem tanult vagy foglalkozott volna előtte programozással, csupán érdekli az informatika és a jelek szerint a mobil játékok is.

A Tappy Chicken teljesen ingyen tölthető le szinte minden valamirevaló platformra, a megjelenése óta pedig már közel ezren értékelték a legmagasabbanak számító ötcsillagos értékeléssel. Vétek lenne kihagyni.

[app]com.epicgames.TappyChicken[/app]
Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá