Ilyen elegáns változatban is készül majd Galaxy S5

0 2,158

Hivatalos kép hiányában eddig maximum csak elképzelni lehetett, milyen is lesz az a bizonyos elegáns Galaxy S5, most azonban már fotónk is van róla.

Egy teljesen új színváltozatban készül megjelentetni idei csúcsmobilját a Samsung, amely az eddig ismert színek mellett rövidesen az arany és a réz egy különleges kombinációjának keverékével is elérhető lesz.

A kiszivárogtatás nagymestereként is ismert @evleaks jóvoltából már jó minőségű fotót is tudunk mutatni a mobilról, amely egészen elképesztő látványt tár elénk. A Samsung bár elég szűkszavúan nyilatkozott a Copper Gold nevű Galaxy S5-ről, annyi már biztos, hogy a telefon kizárólag külsőben tér majd el a most kapható változatoktól, tehát belső felépítését tekintve minden ugyanaz marad, így várhatóan az árcédulát sem éri majd különösebb változás.

A gyártó közleményéből kiderült, az aranytelefon forgalmazása az előzetes tervek szerint még ebben a hónapban megkezdődik, ám elsőkörben kizárólag az amerikai szolgáltatóktól lehet majd beszerezni. A további országokban és így az európai kontinensen való megjelenésről sem közölt még bővebb információkat a Samsung.

A Galaxy S5 újabb színekben való megjelenése nem új keletű, legutóbb pink változatban tette elérhetővé azt a gyártó, igaz, mint utólag kiderült, sajnos csak kizárólag Japánban lehet hozzájutni a kifejezetten hölgyeknek készült csúcsmobilhoz.

És Nektek hogy tetszik az aranyló Galaxy S5?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá