Videón domborít a prémium a Galaxy S5

A képek és keveset mondó információk után most egy videó is felbukkant, amelyen állítólag a prémium változatú Galaxy S5 nagy tesó virít.

Egyre több pletyka és nem hivatalos értesülés kerül elő a Galaxy S5 egyebek mellett amúgy nem is létezőként emlegetett prémium változatáról. Nemrég egy sejtelmes borítás, a napokban pedig már egy komplett váz is megjelent, jó néhány szembeötlő eltéréssel, ám egy most felbukkant videó ennél jóval tovább megy.

A PhoneArena egyik munkatársa bukkant arra a videóra, amely csak pár napja jelent meg az egyik legnagyobb videómegosztón, “Itt a Galaxy S5 egy számomra ismeretlen verziója” alcímmel. A videó feltöltője szerint nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy valóban a Galaxy S5 prémium változatának egy prototípusa látható-e a felvételen – az mindesetre majdnem biztosra vehető, hogy nem a jelenleg már kapható verziót látjuk visszaköszönni a majd háromperces mozgóképen.

 

Hogy a Samsung valóban tervez-e már meglévő csúcsmobilja mellett egy magasabb (ár)kategóriába illő prémium változatot is piacra dobni, egyelőre nem tudni, annak ellenére, hogy az utóbbi napok, hetek információi szinte mind a telefon létezését sugallják. Ti mit gondoltok? Valóban lesz prémium változatú Galaxy S5? Ha igen, úgy vásároltok is majd belőle, vagy megelégedtek a már piacon lévő Galaxyval?

A Galaxy S5 Prime mellett egyre több információ kezd szivárogni a soron következő phablet csillagról is.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá