PollCat: íme, a mobilos kérdőívek nagymestere

Az online kérdőívek haszna vitathatatlan, ráadásul külön öröm, hogy ezeket a hagyományos webes megoldások mellett már mobilunkról is könnyen elkészíthetjük. Hasonlóra képes az alábbi alkalmazás is.

Ezúttal egy olyan alkalmazást mutatunk be, amely a kérdőíveket készítők számára lehet előnyös, hiszen általa nincs szükségünk bonyolultabb informatikai vagy webes ismeretekre csak a kompatibilis mobileszközre, az alkalmazás ugyanis szinte mindezt elvégez helyettünk.

A PollCat letöltése, majd megnyitása után egy letisztult felület tárul használója elé. Az alkalmazás teljes értékű használatához mindenek előtt egy gyors regisztrációra lesz szükség, melynek eredményeként létre kell hoznunk egy saját profilfiókot (az app enélkül is használható, ám ez esetben csak korlátozott vendég funkciókkal). Ha ezzel végeztünk, máris birtokba vehetjük az appot és készíthetjük első kérdőívünket.

Mint említettük, kérdőívünk elkészítéséhez mindössze néhány lépés szükséges, melynek első része a kérdőívhez tartozó kérdés felvetése (Question), majd a listában található kategória kiválasztása (Category).

Ha ezzel is megvagyunk, következhetnek a kérdésre, vagy kérdéseinkre vonatkozó válaszok rögzítése, amelyet az Add Possible Answer felirat alatt vihetünk be. A válaszok megadása után már csak publikálnunk kell azokat (Publish) és tulajdonképpen nincs más hátra, mint várni, hogy elegendő mennyiségű válasz érkezzen kutatásunkkal kapcsolatban.

Az elkészített kérdőíveket a legtöbb közösségi felületen megoszthatjuk, de egy egyszerű képernyőmentéssel bárhova beszúrhatjuk. A PollCat teljesen ingyen tölthető le az androidos mobileszközökre.

[app]com.ndcubed.PollIt[/app]

(borítókép: news.gtp.gr)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá