Gear Blink: újabb nevet védetett le a Samsung

0 633

Folytatódik a Samsung szabadalmakkal kapcsolatos lépéssorozata. Most éppen a Gear Blink kifejezést védették le. Talán így nevezik majd a gyártó első okosszemüvegét?

Az okoseszközök kapcsán mára aligha a telefonok, mint inkább az órák és egyéb viselhető kütyük jutnak eszünkbe, túlontúl nem is meglepő: egyre több gyártó foglalkozik hasonló kaliberű készülékek fejlesztésével, mely alól természetesen a Samsung sem kíván kimaradni, így aztán előfordul, hogy minden előzetes tájékoztatás nélkül csak úgy bejegyeztetnek különféle neveket, mint ahogyan most is. A dolog legérdekesebb része azonban az, hogy ezúttal már meglévő portfólióját bővítené a dél-koreai gyártó, a kérdés csupán az: vajon mivel?

A SamMobile vonatkozó cikke szerint a Samsung által nemrég levédetett Gear Blink nem más lehet, mint a gyártó hónapok óta fejlesztett okosszemüvege. (A “blink” magyarra fordítva szó szerint “pislogást” jelent – ebből következtetnek az említett termékre.)Persze mindez csak spekuláció, hivatalos információ hiányában ugyanis meglehetősen nehéz bárminemű konzekvenciát levonni.

A SamMobile egyébként azt is megemlíti, hogy a Samsung korábban több hasonló szabadalmat is bejegyeztetett már, nevet viszont még egyikhez sem rendelt.

A gyártó első okosszemüvegének bemutatkozását többen úgy vélik, idén szeptemberre időzíti a Samsung, nagyjából egyidőben a Note 4 debütálásával.

Ti mit gondoltok? Valóban a Google-szemüveghez hasonló eszközön dolgozik a Samsung, vagy valamilyen egészen más termékről szólhat a fáma?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá