Galaxy Note 4: beindult a pletykagyár

Bár a nyár még el sem kezdődött, már megjelentek az első információk a dél-koreai gyártó ősszel debütáló nagyágyújával kapcsolatban.

Noha őszig azért bőven van még idő (és időközben egy másik sajtóesemény miatt is érdemes lesz figyelemmel kísérni a Samsung tevékenykedését), nem szabad elfeledkeznünk a gyártó idén szeptemberben esedékes másik, ám lényegesen nagyobb volumenű médiaattrakciójáról sem, amelynek főszereplője ismét egy Galaxy lesz, egészen pontosan a gyártó soron következő phablet készüléke, a Note 4. Az említett készülékkel kapcsolatban nemrég a SamMobile hozott nyilvánosságra néhány érdekesnek mondható (nem hivatalos) információt.

A GSMArena értesüléseire hivatkozó oldal már tudni véli, hogy a szóban forgó csúcsmobil a “T (Muscat)” kódnevet és az N910 típusszámot viseli. Ami azonban ennél is érdekesebb lehet, az a készülék várható mérete: a vonatkozó cikk szerint a Galaxy Note 4 5,7 coll (2560 x 1440) méretekkel rendelkező kijelzővel érkezik, ráadásul az általa nyújtott minőségre sem lesz éppen okunk panaszkodni, a panel ugyanis ugyanaz a QHD felbontású megjelenítő lesz, mint ami a Galaxy S5 Prime-ba is kerül, a méret miatt azonban a prezentált pixel mennyiség “csak” 515 ppi lesz.

kép: sammobile

A Galaxy Note 4-gyel kapcsolatban legutóbb azt rebesgették, ugyanúgy víz- és porálló lesz, akárcsak a Galaxy S5, RAM-ból viszont igencsak feljebb helyezi a lécet a gyártó: állítólag 4GB-ban gondolkodnak.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá