Üzleti felhasználóknak kedvezhet a Google legújabb bevásárlása

0 654

Az Android egyfajta jövőképének is tekinthető a keresőóriás legújabb akvizíciója.

 Egy kisebb, ám annál valószínűleg jóval értékesebb startup-céget vásárolta fel nemrég a Google, mely többek közt egy, az üzleti felhasználók számára készített speciális emulátor program fejlesztésével is foglalkozott.

 A Divide nevű alkalmazás segítségével egy különálló képernyőre rendezhetők a vállalati munkaeszközök és egyéb programok, így lényegesen átláthatóbbá, és ami a legfontosabb, biztonságosabbá tehetők a munkahelyi teendőkkel kapcsolatos információk, beleértve az irodai állományok, névjegyzékek, egy-egy találkozóval, vagy megbeszéléssel kapcsolatos feljegyzések, tehát tulajdonképpen minden, ami aktuális munkánkhoz szükségeltetik.

 Az app igazi kuriózumát a tetszés szerinti időközönként váltogatható profilfiók jelenti, mely által egyetlen érintéssel változathatjuk mobileszközünket irodai, vagy éppen otthoni készülékünkké anélkül, hogy ehhez bármilyen bonyolultabb manőverre lenne szükség.

 Ezt a céget, pontosabban ennek az alkalmazásnak a fejlesztésével foglalkozó vállalatot vásárolta fel a keresőóriás, amely egyúttal érdekes képet vázol fel az Android jövőjét illetően. Talán ez lesz a soron következő Android-verzió nagydurranása?

 A Divide gyakorlati működését bemutató rövid reklámfilm alább látható, s bár a videó igen régi (2011-ben adták ki), a végeredményen mindez semmit sem változtat. Íme:

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá