Szokatlan tablettel újít a Samsung

0 900

Elsőre inkább egy óriási mobiltelefonnak tűnik, pedig a hamarosan bemutatásra kerülő Galaxy W ízig-vérig egy 7 colos táblagépet takar.

 A Samsung név kapcsán többünk számára elsőre vélhetően inkább a telefonok és táblagépek ugranak be, pedig a dél-koreai gyártó előszeretettel készít a két kategória ötvözésének is tekinthető különlegességeket, vagy olyan szokatlan készülékeket, amelyek a múlt és jelen keverékét testesítik meg egyetlen eszközben. Az SM-T2558 kódnév alatt érkező újdonság is a szokatlan kategória egy ékes darabjának tekinthető majd: a 7 colos eszköz kívülről egy, a Galaxy-telefonok jól ismert stílusjegyeit sugallja, pedig a szóban forgó terméket valójában egy kisebb táblagépnek szánja a gyártó.

 A Galaxy W néven hamarosan bemutatásra kerülő telefon-tabletről a SamMobile osztott meg képeket, amelyek közvetlenül gyártó szülőhazájából, Koreából származnak.

 A 720p felbontású és 16:9 képaránnyal rendelkező készülék az előzetes információk szerint kizárólag az ázsiai szolgáltatóktól lesz beszerezhető – bár az erről szóló híreket egyelőre se nem erősítette meg, de nem is cáfolta a Samsung.

 Ami a hardveres specifikációkat illeti: a készüléken egy egyelőre ismeretlen típusú négymagos processzor dolgozik majd, 1,5GB RAM társaságában. Kamerából egy 8 megapixeles hátoldali kerül a fedélzetre, melyhez állítólag vaku is dukál majd. A készülékben található tárhely mennyiségét illetően egyelőre semmit sem tudni, annyi viszont már biztos, hogy microSD kártyával bővíthető lesz.

 A Galaxy W pontos áráról és megjelenésének idejéről még nem érkeztek hírek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá