Két kijelzővel és csúcshardverrel támad a legújabb Samsung-telefon

0 5,299

Az okostelefonok piacát elnézve, többünk számára aligha a régies formák ugranak be, pedig többek közt a Samsung is készít ez utóbbi kategóriába tartozó különlegességeket. Most épp egy hasonlóval rukkoltak elő, melyben a modern felszerelést ötvözték egy már elavultnak számító kor maradványával.

A kinyithatós telefonok láttán ma vitathatatlanul inkább megmosolygunk, semmint, hogy komolyan vegyük, pedig a Samsung aligha viccnek szánta volna SM-G9098 típusjelű készülékét, melybe a legkorszerűbbnek mondható elemeket pakolta.

Az Android egy speciális változatát futtató készülékben két 3,7 coll méretű WVGA kijelző került, melyek felbontása bár mindösszesen 480 x 800 pixel, a panelek, a gyártó ígéretei szerint ugyanazt a Super AMOLED hatást kelti, mint bármelyik most piacon lévő csúcsmobil megjelenítője. A többes szám használata apropóján pedig mondanunk sem kell, hogy a készülék egyszerre két kijelzőt is képes kezelni, így lecsukott állapotban is jelzi a fontos információkat, mint a hívás vagy az sms. A retrofon további fontos jellemzői közé tartozik a négymagos processzor – mely teljesítményét tekintve a mostani Snapdragon 800-zasokkal vetekszik -, a 2GB RAM, valamint a 13(!) megapixeles fő- és 2 megapixel felbontású hátsó fényleső.

A microSD kártya behelyezésére alkalmas slottal is rendelkező telefont a Samsung közleménye szerint kizárólag – egyelőre legalábbis – Kínában fogják csak árulni. A készülék áráról és pontos megjelenését illetően még nem közöltek körülbelüli információkat sem.

 

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá