Csak Japánban lesz kapható a pink Galaxy S5

1 1,185

A jelenlegi helyzet alapján egyelőre nagyon úgy tűnik, a szigetország kiváltsága marad a rózsaszínben is kapható Galaxy S5.

Csalódottságra adhat okot néhány Galaxy S5-re vágyónak a dél-koreai gyártó most kiküldött hivatalos álláspontja. Mint ismeretes, a nemzetközi forgalmazás újabb állomásaként a gyártó immár Japán legnagyobb mobilszolgáltatójánál is elérhetővé tette a Galaxy S5-öt, ám a hír legérdekesebb része a csúcsmobil új színváltozatban való megjelentetése, mely ily módon az eddig ismert verziókon túl már kifejezetten hölgyeknek szánt rózsaszínben is beszerezhetővé vált. Ezzel együtt több felhasználó is a Samsunghoz fordult azzal a kérdéssel, hogy a gyártó vajon más országokban is megjelenteti-e majd a pink mobilt? A jelenlegi helyzet alapján ez azonban úgy tűnik, egyelőre csak a távoli jövő zenéje marad, ennek elsődleges oka pedig a szigetország kulturális háttere.

A japán kultúrában meghatározó szerepet tölt be a rózsaszín, pontosabban a cseresznyevirág (japánul szakura) színe, amely nemcsak az ország nemzeti jelképe, hanem a japán identitás alapvető része is. Ennek apropóján döntött úgy a gyártó, hogy a Kelet-ázsiai régióban egy exkluzív színváltozatban is elérhetővé teszi aktuális csúcsmobilját, mely ebben a verzióban május 15-e óta vásárolható meg kizárólag az ottani szolgáltató kínálatából.

A Samsunghoz érkezett felhasználói kérdések alapján, miszerint a gyártó piacra dobja-e valaha is más országokban a pink Galaxy-t, a Samsung csupán annyi közölt, ha így is lesz, arról amúgy is időben tájékoztatnak majd mindenkit.

Nektek melyik szín tetszik jobban?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá