Androidra is tölthető az utóbbi idők legszórakoztatóbb játéka

0 6,846

Kevés olyan játék van, amely egyszerre szórakoztató és látványos, pedig a Monument Valley mindkettőben élen jár. A ustwo gondozásában készült darab a napokban végre Androidra is megérkezett.

Egy hónappal ezelőtt még csak az Apple mobileszközeire volt elérhető, csütörtök óta azonban már Androidra is megjelent az utóbbi idők egyik leglátványosabb és mindemellett legszórakoztatóbb mobilos játéka, a Monument Valley. A puzzle-jellegű, 3D-s elemekkel tarkított darab történetének középpontjában az Ida nevű hercegnő áll, akit az állandó változó „világ” olykor meglehetősen több gondolkodást is igénylő rejtvényei közt kell elkalauzolnunk. A szürreális és bizarr elemekkel keresztezett pályákhoz kiváló zenei háttér dukál, amely szórakoztató hangulatot teremt a geometriai formák közti barangoláshoz.

A fejlesztők ígérete szerint a játék, mivel azt folyamatosan változó rejtvényekkel és elemekkel látták el lényegesen hosszabban tartó szórakozást nyújt a hasonló piacon lévő puzzle típusú darabokkal ellentétben.

Az androidos táblagépekkel és mobiltelefonokkal is kompatibilis Monument Valley bár nem ingyenes (900 forintért lehet beszerezni a Play Store-ból) még az átlagon felüli árcédulától függetlenül is egy valóban élvezetes alkalmazáshoz juthatunk, melyet megjelenése óta több mint kétezren értékeltek a legmagasabbnak számító ötcsillagos jelöléssel.

A Monument Valley futtatásához legalább Android 2.3.3 szükséges, ám a mobileszközön foglalt helyigénye mindössze 123 megabájt.

Ti már letöltöttétek?

[app]com.ustwo.monumentvalley[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá