Állítólag ez lesz a Galaxy S5 Prime

Hivatalos bejelentés hiányában továbbra is csak pletyka szintjén létezik a Galaxy S5 prémium változata, melyről most sokatmondó felvételek került napvilágra. Állítólag így fest majd a rég várt szupermobil.

A Galaxy S5 Prime-mal kapcsolatban már annyi minden napvilágra került, hogy majdnem csalódottak lennénk, ha a legvégén kiderülne: a mobil amúgy mégsem létezik. Mindezektől függetlenül és persze hivatalos bejelentés hiányában továbbra is rengeteg a kérdőjel az állítólagos készülék körül, de egyre több mindent hallani az utóbbi időben. Egyik ilyen volt az április környékén megjelent hír, ami szerint a „Project KQ” néven futó szupermobilt elsősorban az amerikai és európai piacokon kívánja hadba állítani a gyártó, méghozzá valamikor június tájékán. Utána nem sokkal később a PhoneArena számolt be rögvest két értesülésről, amelyekben még egy képet is közöltek a telefon állítólagos hátlapjáról.

Most ugyancsak a szóban forgó forrás osztott meg néhány képet, melyen a PhoneArena olvasója által közöltek szerint az új csúcsmobil valóban létező prototípusa látható. Külön felhívnánk a figyelmet, hogy a keveset mondó és homályos fotók helyett ezúttal valóban jó minőségű felvételek érkeztek, amelyek láttán, ha csak egy pillanatra is, de minden kétségünk elillant.

Ettől függetlenül persze kezeljük kellő óvatossággal a hírt, hiszen a készülékről szóló mendemondákat korábban a maga a Samsung oszlatta el, mondván, hogy ők bizony soha nem is terveztek másodpilótás mobilt kiadni egy már amúgy is piacon lévő csúcsmobilhoz.

Ti mit gondoltok? Valóban létezik a Galaxy S5 Prime?

(képek: PhoneArena)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá