Akár csajos rózsaszínben is érkezhet a prémium Samsung Galaxy S5

Az elmúlt hetekben sok szóbeszéd látott napvilágot a Samsung Galaxy S5 Prime-ról. A prémium okostelefont várhatóan júniusban fogják bejelenteni, azonban konkrétumokat egyelőre még mindig nem lehet tudni. A legutóbbi pletykát @evleaks szolgáltatta, akik szerint az S5 Prime bizony több színben is érkezhet. Igaz egyelőre csak Koreáról szólnak a hírek.

Az @evleaks úgy tudja, hogy az SM – G906 kódnévvel ellátott modell összesen öt színben lesz kapaható. A fehér, a fekete, a kék, az arany mellett még egy speciális, csajos rózsaszínű árnyalatot is kaphat. Az utóbbin kívül pont ezek lelhetőek fel a Samsung Galaxy S5-nél is. Az exkluzív pink, pedig most bizonyíthat majd a szigetországban.

A Galaxy S5 Prime várhatóan a legfontosabb készüléke lesz a 2014-es ében. A jelenlegi információk szerint 5.2-es QHD (1440×2560) kijelzőt, Qualcomm Snapdragon 805 processzort és fémházat kap. Az S5 Prime – vagy akárhogyan is fogják hívni – közvetlenül szeretne versenyezni az LG G3-mal, – amit május 27-én mutatnak be – a HTC M8 Prime-mal és az Apple iPhone 6-tal.

A Samsung Galaxy S5 hihetetlenül népszerű, kevesebb mint egy hónap alatt több mint 11 millió talált gazdára. A 150 országban kapható okostelefon felturbózott változata vélhetően pár hónap múlva elérhető lesz. Te már várod?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá