Swarm: már tölthető az új Foursquare alkalmazás

0 1,335

A korábbi ígéreteknek megfelelően elérhetővé tette legújabb alkalmazását a Foursquare. A Swarm teljesen ingyen tölthető le, az app az új funkciók mellett valódi közösségi élményt ígér.

Még május elején adtunk hírt arról, hogy a Foursquare mögött álló fejlesztőcég rövidesen egy újabb alkalmazással rukkol elő, s a hagyományos becsekkolós funkciókat némi extrával megfűszerezve a Swarmba költözteti át. Így is lett, az új app tegnaptól már a hazai felhasználók számára is letölthető.

A Swarm legfontosabb újítása – az aktuális helyszínen való tartózkodásunk lényegesen egyszerűbb és gyorsabb megosztása mellett -, hogy immár valódi közösségi tevékenységekre invitálhatjuk a közelben lévő ismerőseinket. Becsekkolásainkat különféle matricákkal is elláthatjuk, általa pedig az állapotfrissítéseinkre vonatkozó információk a szöveges formán túl jópofa ikonokkal is kifejezhetők, melyek utána a Facebookon és/vagy a Twitteren egyaránt megoszthatók.

kép: phandroid

A Swarm teljesen ingyen tölthető le mind az androidos, mind pedig az iOS-rendszerű készülékkel rendelkezők számára. A fejlesztők tájékoztatása szerint az új alkalmazás megjelenésével a korábbi funkciók eltűnnek a Foursquare-ből és az rövidesen amolyan tudásbázis szerepét fogja ellátni, mely elsősorban a felfedezésre koncentrál majd: láthatjuk ismerőseink és persze az adott helyszínt már bejárt felhasználók ajánlatait, élménybeszámolóit, így például egy-egy randevú kapcsán remek alternatívák közül választhatunk, hova is vigyük majd el szívünk választottját egy meghitt vacsorára.

Az új Foursquare megjelenését nyárra ígérik.

[app]com.foursquare.robin[/app]

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá