Samsung: 11 milliónál a Galaxy S5

0 779

Az ábrák és piaci függvények után végre a Samsung első embere is nyilvánosságra hozta az új csúcsmobil eladási mutatóit.

Az utóbbi napok nem hivatalos forrásból származó adataiból már nagyjából következtetni lehetett arra, hogy a Galaxy S5 bizony elképesztő ütemben halad előre: míg a múlt héten arról számolhattunk be, hogy az új csúcsmobilból már a 10 milliomodik is lassan vízre száll, addig a mai nap maga a Samsung hozta nyilvánosságra az új zászlóshajó eladási számait.

JK Shin, a vállalat mobilos divíziójának elnök-vezérigazgatója által közöltekből kiderült, a hivatalos április 11-i forgalmazástól számított egy hónapos periódus alatt világszerte már több mint 11 millió Galaxy S5 talált gazdára. A Samsung-vezér hozzátette azt is, hogy az új csúcsmobil egészen pontosan 10 százalékkal vert rá elődjére, a Galaxy S4-re. A Samsung láthatóan tehát ismét óriási sikert könyvelhet el aktuális telefonja kapcsán, a történetnek ráadásul koránt sincs még vége: a legfrissebb híresztelések szerint már érkezőben a Galaxy S5 kisebb, így hardverben is gyengébb, árban viszont jóval barátibb változata.

A Galaxy S5 hivatalosan április 11-e óta kapható, belső felépítése csaknem egy kisebb zsebben hordható erőműjével vetekszik: processzora négymagos, míg memóriája 2GB-on dolgozik, de van benne ujjlenyomat-olvasó és szívritmus mérésére alkalmas szenzor is.

A Galaxy S5-ről készült részletes összefoglalónk ezen a linken található.

(kép: youmobile.org)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá