Nyáron jönnek az új Galaxy táblagépek

Állítólag még a nyári szezon előtt útnak indítja ujjlenyomat-olvasóval ellátott Galaxy Tab szériáját a Samsung. Jó hír lehet az újabb Samsung táblagépekre váróknak egy orosz oldal, a Hi-Tech.Mail.Ru értesülése: a pletykák szerint még jóval a nyári szezon beindulása előtt bemutatja felfrissített táblagép portfólióját a Samsung, melyet egy alig egy hónap esedékes New Yorkban megrendezésre kerülő sajtóeseményen kívánnak majd prezentálni.

A bemutatásra kerülő vadonatúj Galaxy Tab S-széria legfontosabb ismérvei, hogy a jelenlegi csúcsmobil több tulajdonságát is megkapják, így a perforált hátlap mellett egyre több jel utal arra is, hogy ezek a masinák lesznek a gyártó első ujjlenyomat-olvasóval ellátott táblagépei is.

Az új tabletek kétféle változatban (8,4 coll és 10,5) lesznek kaphatók. Kijelzőjük felbontása mérettől függetlenül 2560 x 1600 pixel lesz, mindkettőben az Exynos 5420 típusú nyolcmagos processzorai dolgoznak majd, egyelőre ismeretlen méretű RAM mellett. A táblagépek másik közös ismérve, hogy mindkettő megkapja a Galaxy S5-ben debütált magazinszerű felületet. Az utóbbi napokban megjelent híreknek hála már egy jó minőségű fotót is tudunk mutatni, igaz csak a 10 colos változatról.

Az oldal információi szerint az újdonságok bemutatkozása előreláthatólag június 11-én várható.

frissítés: időközben a Wall Street Journal is konfirmálta a hírt, bár ők a június 12-ét tartják elképzelhetőbbnek.

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá