Csajosban is kapható lesz a Galaxy S5

1 1,110

Az ismert színváltozatok mellett egy újabb elsősorban hölgyeknek szánt változatban is piacra dobja idei csúcsmobilját a Samsung. A nemzetközi megjelenésről egyelőre semmi hír.

A nemzetközi forgalmazás következő állomásaként immár a japán NTT DoCoMo szolgáltatónál is elérhetővé vált a Samsung legújabb csúcsmobilja, a tavalyi Galaxy S4-et váltó Galaxy S5. A hír különlegességét azonban nem ez, hanem a telefon borítása adja, a készülék ugyanis a meglévő színek mellett egy újabb variációban, rózsaszínben (sweet pink) is beszerezhetővé vált. A dolog egyetlen negatívuma, hogy a jelenlegi álláspont szerint az exkluzív színváltozatú készülék kizárólag a szóban forgó szolgáltató kiváltsága marad – legalábbis ezt vizionálják a PhoneArena szerzői hozzátéve: ők azért bíznak abban, hogy előbb-utóbb más országokban is elérhető lesz a pink Galaxy.

kép: nttdocomo.co.jp

Az androidos platform idei egyik nagyágyúja hivatalosan április 11-e óta kapható szerte a világon, köztük Magyarországon is. A Galaxy S5 egyik legnagyobb durranása a készülék főgombjába rejtett ujjlenyomat-olvasó és a hátsókamera alatt elhelyezkedő szívritmus mérő. Előbbi kapcsán ráadásul nem árt tudni, hogy a gyártó már útnak indította a telefonhoz tartozó első nagyobb hangvételű szoftverfrissítését, mely a szakértői tesztek szerint egyszerre több dolgot is javít.

A frissítést elsőként az Egyesült Királyság területén élők tölthetik le, melyhez a Samsung ígérete szerint folyamatosan csatlakoznak majd az újabb országok.

(borítókép: digitaltrends.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá