Galaxy S5: 2014 legsikeresebb kütyüje?

0 1,144

Döbbenetes népszerűséget könyvelhet el legújabb telefonja kapcsán a Samsung, melyet újabb statisztikák is igazolni látszanak. Talán a Galaxy S5 lesz az idei év befutója kütyüfronton?

A Galaxy S5 népszerűségét immár aligha lenne kétségbe vonni – hiszen amellett, hogy a 10 milliomodik darab is vízre szállt – sikerét további számos ékes példa és eladási mutató igyekszik bizonyítani, melyek közül talán a legmeglepőbb az általunk is közzétett iQmetrix nevű elemző cég korábbi infógrafikája.

Az értékesítési adatokat bemutató táblázathoz az Észak-Amerikában található Galaxy S5-öt értékesítő üzleteket vették alapul, pontosabban azokat az áruházakat, ahol az új csúcsmobil első (nyitó) hétvégéjén legalább egyet eladtak a telefonból. Az ily módon összegyűjtött adatok szerint az okostelefonok összeladásának 25 százalékát csak a Galaxy S5 tette ki az USA-ban, míg ugyanez az eredmény az iPhone 5S-re nézve lényegesen kevesebb, csupán 18 százalék volt.

Most egy hasonló, ám teljesen más elemzőcég által közölt ábrát szeretnénk mutatni, ami elsősorban az Észak-Amerika területén mért webes adatforgalmat hivatott bemutatni.

Kép: Chitika.com

Ezen adatok szerint az említett területen az összes Samsung telefon által generált internetes forgalom 4,3 százalékát csak a Galaxy S5 produkálta, ami az előző modell által okozott adatforgalomnak is több mint kétszeresét jelenti.

Az új csúcsmobil még egy hónapja sem kapható, de láthatóan jó lóra tett vele a Samsung.

(kép: Wired.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Nincs hozzászólás

Szólj hozzá