Érkezik az első nagyobb frissítés a Galaxy S5-höz

1 1,513

Az Egyesült Királyságban élők már tölthetik a Galaxy S5-höz tartozó első komolyabb szoftverfrissítést. A néhány megabájtos csomag a kamerát és az ujjlenyomat-olvasót is javítja.

Mint minden frissen piacra került készüléknél, úgy a Galaxy S5 esetében is tapasztalhatók voltak bizonyos rendellenességek, melyek közül kettő a kamerával és az ujjlenyomat-olvasó használatával volt kapcsolatos. A SamMobile korábbi tesztjei alapján bizonyos készülékek esetében a kamera megnyitása során a képgaléria nehezen vagy egyáltalán nem töltődött be, míg az ujjlenyomat-olvasó terén tapasztalt problémák közül többen a szenzor meglehetősen gyenge érzékenységére panaszkodtak. A probléma mihamarabbi elhárítása érdekében kiadta a Galaxy S5-höz tartozó első nagyobb volumenű frissítést a Samsung, melyet az európai országok közül elsőként az Egyesült Királyságban élők kapnak meg.

A SamMobile a megjelent frissítés apropóján újabb teszteket végzett, az eredmény pedig döbbenetes: gyorsabb lett a kamera és úgy általában az egész készülék működése is, az ujjlenyomat-olvasón eszközölt változtatásoknak hála pedig lényegesen könnyebben oldható fel a képernyőzár. A szoftverfrissítést, ahogyan az lenni szokott, folyamatosan teszi elérhetővé a Samsung, így feltehetően az elkövetkezendő napokban több országban is megjelenik.

A Galaxy S5 hivatalosan április 11-óta kapható és az eddig megjelent információk szerint ismét csak rekordot könyvelhet el a Samsung, a telefon ugyanis elképesztő sikernek örvend.

(kép: androidcentral.com)

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

1 hozzászólás

Szólj hozzá