A Tesco saját mobiltelefonja nyomja le a Samsung Galaxy S5-öt?

3 4,633

Még ebben az évben elérhető lesz a Tesco saját márkás okostelefonja – legalábbis Philip Clark, a Tesco vezérigazgatója szerint. Terveikről a BBC Radio 5 Wake Up műsorában beszélt, ahol megemlítette: hasonló specifikációkkal fog bírni a készülék, mint a Samsung Galaxy S5. Vajon onnantól félnie kell a dél-koreai vállalatnak?

A Tesco már egy ideje betekinget az elektrotechnikai piacra, ugyanis nemrég került forgalomba saját táblagépük, a Hudlt. Annak ellenére, hogy mindössze 119 fontért árulták az Egyesült Királyságban, s számtalan helyen lehetett kapni, nem igazán fogyott jól. A legutolsó adat szerint, mindössze félmillió darabot sikerült csupán értékesíteni. Ennek ellenére már dolgoznak a Hudlt második generációján, amit szintén hamarosan kapni lehet majd.

A Tesco menedzsmentjének legújabb terve az, hogy egy prémium telefont mutat be, azonban kifejezetten jó áron. Egyelőre kérdéses, hogy mennyibe kerülhet majd a kereskedelmi lánc saját gyártású, Androidos készüléke. Amennyiben a híreknek hinni lehet, s a Samsung Galaxy S5 specifikációival fog bírni, akkor ne számítsunk arra, hogy 100 ezer forint alatt hozzájuthatunk. Persze ez még mindig kevesebb, mint a Galaxy S5 198 ezer forintos ára, azonban ki akar azért dolgozni majdnem egy hónapon keresztül, hogy Tesco-s okostelefonja legyen?

Te mit gondolsz a hírrel kapcsolatban?
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

3 hozzászólás

  1. :) márkafüggők ne olvassák ezeket a sorokat, ők csak nyugodtan fizessenek ugyanazért többször annyit.én is szeretem a minőséget, fel is ismerem,és meglepő, de saját márkás termékek többször nagyon jól sikerülnek.amúgy a szénsavas narancsok között a legfinomabb a tesco klasszikus narancs, naggyon:) eltalálták, laboros ismerősöm mondta, bevizsgálták, az egyik legjobb minőség.aztán lehet , h épp a samsunggal kooperálnak, és más néven nagy tételben ugyanazt:):)eladják. ma mi az ami lehetetlen:):)

  2. Az fogja oda adni a havi fizetését egy saját márkás mobilra, aki féláron akar egy Samsung s5-öt venni Tesco felirattal. Nagyjából ennyi a válasz a kérdésre. El fogunk oda jutni lassan, hogy a vas csak annyit fog érni, mint anno egy Pc ház. A kutya se fogja tudni a noname neveket, de ugyan az kész benne, mint a brand gépekbe csak féláron. Lesz rá bőven vevő!

Szólj hozzá